søndag den 27. december 2015

Julen 2015

Det har været nogle dejlige juledage, trods skoldkopper og anden virus. Det ser ud til, at alle er ved at være raske igen.

For første gang i mange år holdt vi juleaften og anden juledag andre steder end hos os selv. Det har været en dejlig oplevelse.

Det flotte juletræ juleaften var pyntet med gamle arvestykker. Det så meget flot ud.


Barnebarnet havde sammen med sin mor lavet de flotteste og lækreste honningkagestjerner som bordkort. Det så imponerende ud, og jeg kan love for, at de smagte godt.


Som julegave til de tre mænd, der var med til juleaften, havde jeg syet et forklæde med træprint. Alle tre er glade for træ. Den ene som tømreruddannet, og de andre to. fordi de elsker brænde til deres brændeovne. Der bliver snart sendt endnu et forklæde af sted til Berlin til endnu en træelsker der.



I Karlsruhe blev der også fejret jul med tyske traditioner, bl.a. denne flotte juledessert.



Anden juledag med den store familie var meget vellykket. Vi var ikke så mange, som vi kunne være, da to familier havde andre arrangementer i andre lande og landsdele, og en familie stadig led af skoldkopper.

Dette års vært havde et kæmpestort juletræ, som vi alle kunne danse omkring.



Tradititonen tro havde en nevø lavet løvebudding med varm kirsebærsovs. Den var ualmindelig vellykket.


Nu er julen afsluttet på bedste vis. Nu er det tid til at vende tilbage til lidt mere hverdag, og det er jo ikke så tosset. Så kan symaskinen igen komme i centrum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar