fredag den 19. marts 2021

Fødselsdage og nye projekter

 Vi har lige fejret fødselsdag for to dejlige piger. Begge gange har det været udendørs, men med gaver, kaffe og kringle eller kagekone. Faktisk har det været utrolig hyggeligt. Vi er jo vant til at være mange i familien samlet til fødselsdage, men den hygge og ro, der har været i denne coronatid har heller ikke været dårlig. Det betyder ikke, at vi ikke glæder os til at kunne være mange igen. Men vi prøver at få det bedste ud af det. Pigerne har i hvert fald været glade.


Sådan kom kagekonen til at se ud i går. Den smagte godt, for det er den samme dej, jeg bruger til fødselsdagskringlen. Og den er virkelig god. Her var der jo ingen remonce, men så slap vi for en masse smør og sukker. 

Næste projekt vi skal i gang med er en ny terrasse på østsiden af vores sommerhus. Først skal vi lukke for musenes adgang til vores køkken. Eller det håber vi at vi kan. Men det bliver rigtig dejligt at få skifte brædderne på terrassen ud. De er tredive år gamle og de nye vi får er heldigvis høvlede. Det kommer til at ske i påsken.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar