onsdag den 7. juli 2021

Sommerferie

 Nu er vi midt i sommerferien. Og i starten af juli måned.  Der begynder at ske mere rundt omkring, hvor flere er blevet vaccineret.

Vi har været ude at køre i Metro og spise på restaurant, samt mødtes med venner til middage og frokoster. Det er virkelig dejligt. Vi nyder sommeren både på Frederiksberg, i sommerhuset og i vores gamle skole i Sverige.Desuden får vi besøgt børn og børnebørn i deres sommerhuse i Odsherred, og vi har endda været på Lolland flere gange for at se på hus til Mettefamilien. Det er helt sikkert: Danmark er et dejligt land.

Tæppet her har jeg arbejdet på i længere tid. Det skulle have været større, men ting ændrer sig, så nu bliver det bare en størrelse man kan sidde med i sofaen.

Det er skønt at kunne side udenfor på terrassen. Dejligt med lys man kan flytte med rundt.


Jeg har lige lavet en lille pung til en kam og lidt make-up. Så er det nemmere at finde tingene i en stor taske. Jeg er blevet inspireret ret meget af en brodøse, som laver de smukkeste ting med nyt og gammelt broderi.
Vandet er ofte helt vidunderligt. Så er det rigtig sommer.
De forkætrede lupiner er der mange af på vores smålandske grund. Men vi elsker dem, også i vaser.


Se, hvad men kan finde på Lolland!



Det er sommer, når altandøren bare står åben og solen og varmen vælter ind. Vi er endda nødt til at trække gardinerne for.


Fortsat god sommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar