onsdag den 25. maj 2016

Tvillinger, tomater og overtræk til sysmaskine




Vores yngste datter har været på ferie i Togo og Benin. Det er herfra, at Voodoo-troen stammer. Her er det også noget helt specielt og lykkebringende at være tvilling. Men det er bedst, hvis man hele tiden er sammen med sin tvilling. Derfor kan man købe tvillingefigurer, som kan erstatte den rigtige person. M købte et sæt: en dreng og en pige. M beholder drengen i Berlin, og A har fået pigen. En meget fin gave og en meget fin tradition. Så vil de altid være sammen. At være tvillling er noget særligt.





Det er ikke blevet til så meget håndarbejde. Men en af tingene, som jeg har fået syet er dette symaskineovertræk, som er lavet af rester fra det patchworktæppe, jeg startede på i februar og som jeg endnu ikke har fået monteret. Jeg kan godt lide blokken i midten, som hedder Tangled Geese.



I drivhuset vokser tomatplanterne med lynets hast.


Nu er alt haveaffaldet borte, og der er blevet plads til en lille havebænk. Græsset kommer langsomt op.


M forærede os en meget lækker sejlgarnsholder af egetræ. Fint forarbejdet. Typisk engelsk havegrej. Den skal også stå i drivhuset.



Det ser altid godt ud, når græsset er slået i Sverige. Det vilde mod det klippede giver en fin fornemmelse, og så fjerner det flåterne lige uden for døren.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar